Vind jezelfvertrouwen

Wil jij meer zelfvertrouwen?

Wanneer jezelfvertrouwen in orde is kun je ontspannen in alle situaties die op je pad komen. Je gaat uitdagingen aan. Niet alles is leuk, maar je kunt ermee vooruit.

Soms raken we het kwijt. Jezelfvertrouwen. Vaak zonder dat we het doorhebben. Het begint (onbewust) met je niet goed genoeg voelen en jezelf onder druk zetten om beter te functioneren. Heel even is dat niet erg. Maar als het te lang duurt gaat het fixeren en heb je continue de neiging tot zelfkritiek, tot uitstellen, tot anderen pleasen en/of perfectionisme. Dit doen we om ons niet onzeker te voelen, maar met zo’n patroon wordt het steeds moeilijker om zelf de weg terug te vinden.

 

Hoe komt het dat het niet lukt?

Soms jezelf kritisch toespreken kan je helpen je scherp te houden en tot goede resultaten te komen. Maar als je onbewust doorslaat en dit gedrag wordt een vaste gewoonte, dan heb je iets stevigs nodig om dat te doorbreken. Zelden lukt ons dat alleen. We hebben een ander nodig om bewust te worden van dat wat onbewust is.

 

Wat is er nodig om het tij te keren?

We hebben een ander nodig om bewust te worden van wat ons onbewust in de greep heeft. Omdat je er zelf middenin zit, is het onmogelijk om écht volledig te zien wat er onbewust speelt. In de diepere lagen van je bewustzijn liggen de meest duurzame oplossingen. Ik help jou hierbij te komen, zodat je het onbewuste patroon ontrafelt en je er bewust voor kiest dit te stoppen.

De aanpak

Welke stappen doorlopen we in de coaching?

1. Kennismaken

We onderzoeken dit in een persoonlijk gesprek. Als er een klik is stellen we scherp op je specifieke situatie en bepalen we samen welk leerpunt je hebt.

2. Intake

Wat wil jij, hoe kijkt je leidinggevende er tegenaan en wat lijkt mij als coach haalbaar? We leveren samen de input die nodig is om het vervolg vast te stellen.

3. Programma

Hoeveel sessies zijn nodig, welke thema’s pakken we aan en welk nieuw gedrag leer je. De sessies zijn er telkens op gericht je zelfinzicht te vergroten en dat om te zetten naar nieuwe mogelijkheden.

4. Evaluatie

Na afronding van het programma nemen we een moment om de mate van tevredenheid uit te spreken en stil te staan bij borging voor de toekomst.

Wat kost coaching?

Een laagje dieper gaan

Het uurtarief voor een coachsessie is € 150,00. Ik streef ernaar dat kosten geen beletsel mogen vormen om voor begeleiding te kiezen. Bij een kleine beurs, neem contact op om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Ken je of ben je iemand met de wens naar groter zelfvertrouwen?

U kunt mij bereiken op 06 22716084 en 026 3335035 of mail mij naar jeroen@lungtacoaching.nl.