Wie ben ik?

Als coach word ik gewaardeerd om mijn humor, begrip, vermogen om te confronteren en te spiegelen. Ik herken me daarin. Ik vind het belangrijk dat je niet meer wegloopt voor het onbekende. Het is spannend. Altijd. Maar in het onbekende, dat wat verscholen ligt in de diepere lagen van ons mens-zijn daar is het te doen. Daar liggen de ontdekkingen die je helpen de veranderingen echt te realiseren. Ik help je daar te komen en onder ogen te zien wat je nodig hebt om ontspannen alles uit jezelf te halen.

 

Alles mag er zijn
Vrienden zeggen over me ‘Als ik bij jou ben, dan komt het goed.’ Het voelt vreemd om dat over jezelf te horen. Maar het klopt. Met alles wat er is vind ik altijd een weg om uit welke benarde situatie dan ook te komen. Het avontuur ga ik aan en ik schuw het niet om mezelf en anderen te confronteren met wat er speelt. Het gedoe dat we liever niet willen zien, is namelijk precies wat we nodig hebben om uit de situatie te komen.

 

Je bent op je best als je ontspannen jezelf kunt zijn.
Ik ervaar het elke dag in mijn eigen leven én in mijn coachpraktijk. Dat is niet altijd zo geweest. Ook ik ken mijn eigen bagger, mijn maniertjes en patronen om te manipuleren en de aandacht af te wenden van echt zaken onder ogen komen. Om mij als coach volledig ten dienste te stellen voor jouw ontwikkeling duik ik regelmatig mijn eigen diepte in om aan te kijken wat daar speelt.

Als zaken niet gaan zoals je wilt, kun je het zien als obstakel dat in de weg staat OF ermee omgaan zodat het een springplank wordt naar groei en ontwikkeling. Dat laatste kan, ALTIJD. Als je wilt weten hoe, ben je meer dan welkom.

 

Wat facts and figures voor wie het belangrijk vindt
Bedrijfskunde (Universiteit Groningen), Opleiding Psychosociaal therapeut (post HBO), Opleiding tot coach, Opleiding tot loopbaancoach, Voice Dialogue, Religiewetenschappen (Universiteit Nijmegen), Boeddhistisch Meditatieleraar.
Met dit allemaal in mijn bagage, begeleid ik al meer dan 20 jaar mensen.

Waarom jezelfvertrouwen?

Wanneer jezelfvertrouwen in orde is kun je ontspannen in alle situaties die op je pad komen. Je gaat uitdagingen aan. Niet alles is leuk, maar je kunt ermee vooruit. Dat gun ik iedereen.

Sinds 2012 ben ik actief en beroepsmatig aan het coachen. Ik merk keer-op-keer dat ik blij word als mensen stappen maken richting moed, lef, kracht, regie nemen en creatief worden.

Veel mensen hebben moeite zelfvertrouwen te voelen en uit te stralen in contact met dominante mensen, spreken in grote groepen, overleggen met onbekenden of omgaan met mensen hoger in de hiërarchie.

In mijn beleving gaat het nooit over aanleren van iets nieuws, maar over wegnemen en oplossen van dat wat in de weg zit. Dat puzzelen en aansluiten bij de ander, zowel bij het rationele aspect (hoe kan het anders, wat kunnen we verzinnen) als bij het emotionele (waar schaam je je voor?) kan ik goed en word ik blij van.”

Wilt u zich inschrijven voor een een oriëntatiegesprek of heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact op.